Bemutatkozás

Örömömre szolgál, hogy érdeklődik üzletem iránt és ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy e rövid ismertetőben tájékoztassam termékeinkről, szolgáltatásainkról. Jómagam, több évtizedes tapasztalatokkal rendelkezem a kerékpár építés, javítás és forgalmazás területén. Közel 20 éve nyitottam meg üzletemet és szervizemet. 2008-tól már kulcsmásolással és kölcsönzéssel is foglalkozom.

Kerékpár látszólag egyszerű szerkezet, sokan gondolják, elég, ha jól néz ki, és nagyon olcsón meg lehet venni valamelyik bevásárlóközpontban.
Jó pár esetben már az első métereken megtörténik a felismerés, miszerint fillérekért haszontalan vacakot kap az ember. Kerékpár eladásnál fő szempont számomra, hogy ne csak „egy” kerékpárt adjak el, hanem azt a kerékpárt szeretném eladni, mely a vásárló igényeit kielégíti.

Haladok tovább azon az úton melyet a kezdetben már célul tűztem ki. Minél jobb minőségű, lehetőleg a legjobb ár-érték arányú termékeket kínáljak a vásárlóknak minél nagyobb megelégedésére. Szakszerűen beüzemelt, jó garanciális feltételekkel ellátott kerékpárokat nálunk garanciával vásárolhat.

Üzletemben több éves tapasztalattal, figyelmes kiszolgálással várom minden új és régi vásárlómat.

A mielőbbi találkozás reményében, üdvözlettel:
Pingitzer Károly